Onze Technieken

Beproefd en betrouwbaar


Lasergraveren

Uw creativiteit als enige grens

Onder lasergraveren verstaan wij het bewerken van verschillende materialen met een computergestuurde industriële laser. Het gaat bij lasergraveren vaak om een esthetisch aantrekkelijke gravure, in tegenstelling tot het strakke en snelle resultaat wat gewenst is bij lasermarkeren. Een lasergravure kan bijvoorbeeld uw logo zijn. Ook foto’s en abstracte vormen zijn mogelijk.

Lasermarkeren

Razendsnel coderen van uw producten

Onder lasermarkeren verstaan wij een product op hoge snelheid voorzien van een hoog-contrast codering. Dit kan bijvoorbeeld een serienummer, THT-code of datamatrix-code zijn. Snelheid en leesbaarheid zijn de belangrijkste factoren. Lasermarkering heeft ten opzichte van alternatieve technieken het voordeel dat deze permanent in het basismateriaal gemerkt blijven. Deze productiemethode is bovendien beter voor mens en milieu in vergelijking met etsen en bedrukken.

Lasersnijden

Contouren snijden in een handomdraai

Lasersnijden kan dé uitkomst zijn voor werk wat vraagt om flexibiliteit en consistentie in kwaliteit. Kunststoffen, textielen, hout en andere organische materialen kunnen met laser prachtig strak en haarscherp gesneden worden.

Specifieke productautomatisering

Uw productieproces optimaliseren voor het uiterste rendement

Lion Laser Productions werkt als zusteronderneming van Lion Laser Systems BV volledig met eigen lasersystemen. Wij kennen de systemen van binnen en van buiten, daar deze door ons ontwikkeld en gebouwd zijn. Hierdoor is het optimaliseren en versnellen van het productieproces door middel van automatiseringsfuncties geen enkel punt. Of het nu gaat om een productmal, lopende band of een complete robotarm voor meerzijdig graveren in één opspanning: niets is te gek.

Fulfillment diensten

Uw productieproces van A tot Z geregeld

Wanneer uw productie in omvang toe begint te nemen en uitbesteden van de ‘handeling’ voor u interessant wordt, kan Lion Laser Productions dit voor u uit handen nemen. Het houden van een voorraad, orders aanmaken, picken, verpakken en verzenden: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Benieuwd geworden?

Laat ons weten wat we mogen betekenen

Lion Lasers richt zich op de ontwikkeling, productie, verkoop en service van industriële lasersystemen. Ontstaan door de praktijkkennis vanuit het lasergraveren is ons bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in de lasermarkt in Nederland. Wij richten ons voornamelijk op het ontwikkelen en bouwen van lasersystemen voor graveren, coderen, snijden en lassen van diverse materialen. Lion Lasers blinkt uit door kennis op zowel applicatiegebied als machinebouw. Deze kennis was en is essentieel voor de ontwikkeling van de diverse specials voor een aantal specifieke branche-sectoren.